Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Dinosauři v Liberci, hudba na přehradě a tančírna na náměstí

Tento víkend potěší hlavně děti, které se mohou vydat na cestu do pravěku a vidět pohyblivé dinosaury v Liberci. Automobilové nadšence zase zaujme další ročník Rally Bohemia.

Pátek:

Letošní ročník Rally Bohemia odstartuje už v pátek na autodromu v Sosnové, v sobotu jsou pak na programu atraktivní rychlostní zkoušky v okolí Malé Skály nebo Hodkovic. Hlavní hvězdou závodu bude letos Nor Andreas Mikkelsen, který pojede ve speciálu Škoda Fabia RS Rally2.

Od pátku do neděle bude před libereckou radnicí probíhat ECO enegry Rally Bohemia – nabíjení a přehlídka elektromobilů a dalších vozů s alternativními pohony budoucnosti.

Na liberecké přehradě od 18:00 vystoupí legendární kapela WWW Neurobeat. WWW kolem sebe soustředili první české nadšence hiphopové kultury a byli jednou z prvních rapových kapel u nás.

Po úspěšném loňském ročníku vyráží Jižní Block na tour po Česku a bere s sebou ta největší jména aktuální rapové scény. Během léta projedou 9 měst a uspořádají 20 velkých open air shows. V každém městě se konají dvě akce, vždy v pátek a sobotu. Akce se koná na centrálním parkovišti Skiareálu Ještěd.

Sobota:

V Domě kultury Liberec bude k vidění výstava pohyblivých dinosaurů. Zažijte informativní a vzrušující cestu do pravěku, jízdu na dinosaurovi a mnoho dalšího. Návštěvníky čeká i mládě dinosaura k mazlení, dokumentární film, dětský film nebo skákací hrad. Akce probíhá v sobotu a neděli od 10:00.

V rámci akce Léto na náměstí je tuto sobotu na programu tančírna s TK Čermák. Začátek v 18:00.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB DinoPark

Štítky Liberecký kraj, víkend, akce, tipy, výlet, Liberec, dinosauři, Rallye Bohemia, přehrada, Andreas Mikkelsen, hudba, Škoda Fabia, Malá Skála, Hodkovice (Jívka), Česko, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Dinosauři v Liberci, hudba na přehradě a tančírna na náměstí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.