Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Největší fourcrossový závod, tančírna na náměstí i pouť v Mníšku

Víkend bude patřit sportovním i kulturním akcím. V Jablonci se pojede největší fourcrossový závod světa JBC 4X Revelations, liberecké náměstí se promění na taneční parket a v Mníšku proběhne pouť.

Nejšílenější závod světové série ve fourcrossu horských kol – ostré souboje loket na loket, blázniví fanoušci, dětský závod KIDS race a bohatý kulturní a doprovodný program, včetně koncertů kapel a DJs nebo letecké show Martina Šonky. To je JBC 4X Revelations, který se jede v areálu v Dobré Vodě od pátku do soboty.

Liberecké náměstí před radnicí se v sobotu promění ve velký taneční parket. Tančírnu pořádá Taneční klub Čermák, začíná se v 18 hodin.

Divadelní soubor pro děti i dospělé Háesko černou komedii o životě jedné herečky zahraje s názvem Lak na rakve. Hraje se open air před Háeskem v Pastýřské ulici v sobotu od 19:30.

Na Ypsilonce se v sobotu odehraje finálové kolo velkého turnaje pro mladé hráče z celé Evropy Czech International Junior Amateur Championship 2022.

Středověká tvrz Wothanburg na Vítkově pořádá o víkendu tradiční Dobývání. Čekají vás komentované prohlídky dvorce, malebné vojenské ležení, vzrušující lučištnický turnaj, zábavný dětský program s názvem "Cesta válečníka" a dechberoucí dětská bitva. Po oba dny budete moci zhlédnout živě komentované ukázky bojového umění našich předků při dobývání pevnosti, používání obléhací techniky nebo v polní bitvě.

Mníšek o víkendu pořádá Mníšeckou pouť. Pouťová zábava proběhne na louce za obecním úřadem. V sobotu večer od 19 hodin k tanci zahraje kapela Continental Band.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Zbranek

Štítky víkend podle drbny, tip na víkend, liberec, pouť, Mníšek nad Hnilcom, Jablonec, Martin Šonka, Dobrá voda, a.s., kulturní akce, hudební skupina, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Největší fourcrossový závod, tančírna na náměstí i pouť v Mníšku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.