Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Soutěž kynologů, literární líheň a kapely v Rock Pubu

Velkým lákadlem bude mezi víkendovými akcemi kynologická soutěž v Liberci, milovníky literatury zaujme akce v Knihkupectví a antikvariátu Fryč. Na Ještědu ožijí skokanské můstky mezinárodními závody.

Nákupní Galerie Plaza v Liberci hostí v pátek letošní Casting Miss Czech Republic 2023, nejprestižnější soutěže krásy v ČR. Registrace proběhne od 15:00 do 16:15, od 17:00 bude casting. Akci moderuje Eva Decastelo a zazpívá Sharlota a Martin Schreiner.

V sobotu se uskuteční soutěž psů v poslušnosti i obraně. Liberecký pohár proběhne po jednačtyřicáté

Kynologický klub Liberec v Pavlovicích pořádá v sobotu 24. září 41. ročník soutěže psů „O LIBERECKÝ POHÁR – memoriál Josefa Velechovského a Rudolfa Bárty“.

Liberecká literární líheň, tedy společné setkání mladých literátů, kteří se po celé léto představovali v pořadu Kultura pod Ještědem a herců Divadla F. X. Šaldy, kteří jejich autorské texty načetli pro Český rozhlas Liberec, proběhne v pátek od 19:00 v Knihkupectví a antikvariátu Fryč v Pražské ulici v Liberci.

Kynologický klub Liberec pořádá v Liberci 41. ročník celostátní soutěže psů. Zve všechny příznivce kynologie a širokou veřejnost do areálu kynologického klubu Pavlovice k nevšední a jedinečné podívané. Vstup je zdarma.

Během sobotního večera oslaví Rock Pub Liberec nové působiště koncerty kapel Ocelot a M.O.R. Akce se koná od 20:00 v liberecké restauraci Horizont.

Od soboty do neděle proběhnou ve skokanském areálu pod Ještědem závody Alpen Cupu, jenž jsou určeny pro mladé závodníky ve věku od 15 do 19 let. Oba víkendové dny budou na programu závody mužů v poměrně zajímavé konkurenci – na můstcích se představí reprezentanti Německa, Rakouska, Švýcarska, Itálie, Slovinska a pochopitelně České republiky.

  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna archiv

Štítky Liberecký kraj, Liberec, akce, víkend, tipy, výlet, Ještěd, hudební skupina, soutěž, Česko, Eva Decastelo, Martin Schreiner, Český rozhlas Liberec, Itálie, Německo, Švýcarsko, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Soutěž kynologů, literární líheň a kapely v Rock Pubu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.