Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: KnihoTrh pro Archu, akce v libereckých bazénech a Noc divadel

Tento víkend můžete udělat radost sobě i druhým. Stavte se v OC Nisa, třeba si odnesete nový knižní úlovek a peníze půjdou tam, kde jsou skutečně potřebné. Počasí zrovna neláká k výletům do přírody, hned dva bazény v Liberci nabízejí zajímavé akce. Nesmíme také opomenout sobotní Noc divadel.

V libereckém bazénu běží až do neděle akce Týden dětské sauny. Přijďte vyzkoušet saunování s dětmi zdarma v rámci běžné návštěvy bazénu. Dětskou saunu najdete u bazénu vedle Kneippového chodníčku. Saunování u dětí zlepšuje imunitu, navíc díky tomu lépe zvládnou náhlé výkyvy teplot.

Dobročinný KnihoTrh zavítá konečně poprvé i do Liberce. V sobotu od 9:00 do 19:00 si v OC Nisa budete moci vybírat ze stovek krásných knih z druhé ruky za ceny už od 30 korun a přitom udělat dobrý skutek. Z každé prodané knihy půjde 20 korun na konto Centra Archa Liberec, které pečuje o zvířata v nouzi. Své knihy na akci nabídnou Knihomilové.cz a Antikvariát Krmítko pro duši.

Aquapark Liberec nabízí v sobotu od 17:00 do 19:00 Ochutnávku potápění. Využijte jedinečné příležitosti a vyzkoušejte si potápění s profesionální výstrojí. Budete v těch nejlepších rukou – učit vás budou lektoři ze Snakesub. Vstup na akci je zdarma v rámci vstupného do Aquaparku. Nutná registrace na webu.

Při sobotní Noci divadel bude v Liberci i otáčivé hlediště

Při sobotním činoherním představení v Malém divadle v Liberci bude mimořádně otáčivé hlediště. Vytvořené bylo speciálně jen pro Noc divadel. Do ní se zapojí v sobotu i druhá liberecká scéna, Naivní divadlo, které chystá program pro děti i...

Noc divadel je součástí evropského projektu European Theatre Night, který prezentujedivadlo tvořivým způsobem v netradiční formě vždy třetí listopadovou sobotu již od roku 2008. V Liberci se k Noci divadel tradičně připojuje Malé divadlo a Naivní divadlo. Těšit se můžete na novinku v podobě prvního otáčivého hlediště v Liberci.

Na náměstí před libereckou radnicí bude v sobotu od 10:00 završen celostátní soutěžní festival dětských sborů Porta Musicae Liberec v podobě společného zpívání všech zúčastněných sborů. Kromě soutěžících sborů, kterými jsou Červánek Červený Kostelec, NaLaděno Říčany, Rarášci Náchod, Rokytka Praha, Skřivánek Jablonec n. Jizerou, Iuventus Gaude Jablonec n. Nisou, Kajetán Plzeň, Svítání Praha a Svitavský dětský sbor Svitavy se jako hosté představí domácí Severáček a Kühnův dětský sbor.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Centrum Babylon Liberec

Štítky Liberecko, akce, víkend, tipy, výlet, rodina, děti, divadlo, bazén, Liberec, Lužická Nisa, kniha, Praha, Jablonec, Naivní divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: KnihoTrh pro Archu, akce v libereckých bazénech a Noc divadel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.