Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan U Nisy nestačil. Se Slováckem přisel o body v závěru utkání

Liberečtí fotbalisté prohráli domácí zápas se Slováckem. V zápase byl lepší Slovan, avšak závěr utkání rozhodl lépe pro hostující Slovácko. To porazilo Slovan a připisuje si do tabulky další tři body.

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté. Ve třetí minutě střílel Reinberk a Vliegen vyrazil jeho pokus na tyč. Nebezpečnějším týmem se poté stal Slovan. Ve 12. minutě mířil Červ do břevna a postupně selhali ve velkých šancích Preisler, Tupta a Frýdek.

Ve druhém poločase jako první si vypracovali gólovou šanci hosté. Vliegen ale Vechetovu střelu pod břevno vyrazil. V 87. minutě dostal trenér Slovácka Martin Svědík červenou kartu a zdálo se, že branka nepadne.

V nastavení, v 93. minutě, díky centru Kima na Mihálika a přesnou hlavičkou po břevno, Slovácko skórovalo a zvítězilo.

Slovan Liberec - FC Slovácko 0:1 (0:0)

Branky: 90+3. Mihálik (Kim). Žluté karty: 71. Vecheta, 83. Kalabiška. Červené karty: 87. Martin Svědík (hl. trenér). Rozhodčí: Radina – Leška, Hádek; VAR: Kocourek, AVAR: Machač. Diváci: 1589

FC Slovan Liberec: Vliegen – Prebsl, Plechatý (C), Purzitidis – Fukala (80. Mészáros), Červ, Valenta, Preisler – Višinský (27. Tupta), Frýdek (72. Doumbia) – Olatunji (72. Rondić).

FC Slovácko: Nguyen – Kalabiška, Hofmann, M. Kadlec (C), Reinberk – Holzer (62. Doski), Havlík, Daníček, Kohút (62. Mihálik), Petržela (73. Kim, 90+5. Břečka) – Vecheta (73. Šašinka).

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fotbal, Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan U Nisy nestačil. Se Slováckem přisel o body v závěru utkání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.