Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Farmářské trhy u radnice se po zimě vrací. Trhovci budou prodávat vždy ve středu a čtvrtek

Na prostranství před OC Plaza se po zimním období opět vrací farmářské trhy. Konat se budou každou středu a čtvrtek od 7:30 do 14 hodin až do listopadu. Poprvé se trhy budou konat ve středu 15. března.

Na trzích se bude prodávat domácí ovoce a zelenina od zemědělců z Polabí, domácí pečivo z Turnova, med z Českého ráje, mléčné výrobky a sýry z Mlékárny Jeřmanice, holandské sýry, maso a uzeniny ze Seletic a Krkonoš, grilovaná kuřata, ryby a rybí lahůdky, sadba a květiny a mnoho dalšího.

„Naším cílem je podpořit regionální rozvoj a nabídnout obyvatelům i návštěvníkům Liberce možnost poznat a ochutnat kvalitu a rozmanitost místních potravin a zboží,“ uvedl Michal Buzek z pořádající společnosti Elset.

Trhy, doplňují také nejrůznější akce - ochutnávky novinek nebo soutěže pro děti. „Akce přispívají k oživení centra města. Lidé na nich nejen nakupují, ale také se tam setkávají s přáteli a rodinou. Trhy tak rozšiřují kulturní a sociální aktivity Liberce,“ dodal Buzek.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Elset Liberec

Štítky trhy, farmářské trhy, liberec, oc plaza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Farmářské trhy u radnice se po zimě vrací. Trhovci budou prodávat vždy ve středu a čtvrtek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.