Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Libereckém kraji se čtvrtou dávkou očkuje v klášteře nebo u praktiků. Registrace se spustí v polovině srpna

Také v Libereckém kraji se postupně rozjíždí očkování čtvrtou dávkou proti covidu. Aktuálně očkují někteří praktičtí lékaři, očkuje se také v klinice EUC v libereckém klášteře. Od 15. srpna se opět půjde elektronicky registrovat.

„Stát spustí možnosti registrace v polovině srpna. Proto i liberecká krajská nemocnice může začít očkovat až od tohoto okamžiku. V tuto chvíli bez nutnosti registrace a rezervace termínu očkuje EUC Klinika v Klášterní ulici v Liberci. O druhou posilovací dávku si zájemce může také požádat svého praktika,“ uvedl krajský radní pro resort zdravotnictví Vladimír Richter (ODS).

Zájemci o čtvrtou dávku očkování by měli být v dobrém zdravotním stavu, další podmínkou pak je časový odstup minimálně čtyři měsíce od předchozího očkování. 

V EUC Klinice Liberec v Klášterní ulici je možné naočkovat se čtvrtou dávkou (tj. druhou posilovací) každý čtvrtek v čase od 15:30 do 19:00 hodin. Od 1. srpna bude tamtéž 4. dávka podávána zájemcům i každou středu od 8:00 do 12:00 hodin. V pátek v čase od 15:30 do 19:00 hodin klinika očkuje pouze první tři dávky (s registrací i bez registrace). Očkovací místo pracuje s vakcínami Pfizer, Moderna, Novavax.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZHK HK

Štítky očkování, covid, zdraví, zdravotnictví, Česká republika, euc, klášter, Liberecký kraj, EUC a.s., Liberec, Vladimír Richter, ODS, Pfizer, Moderna, Novavax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji se čtvrtou dávkou očkuje v klášteře nebo u praktiků. Registrace se spustí v polovině srpna  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.