Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Bezdomovkyně ničila v Liberci auta, v krvi měla přes dvě promile

K případů výtržnictví a poškozování cizí věci byli přivoláni policisté v Liberci. Žena bez domova zde pod vlivem alkoholu poničila celkem devět zaparkovaných vozů.

Na incident upozornili policii občané, kteří si podezřelého chování pachatelky povšimli. Ta se rozhodla vybít si svůj vztek na vozidlech v ulicích Vltavská a Nábřežní, do kterých zamířila po návštěvě restaurace. 

„K incidentu došlo minulý čtvrtek. Třiatřicetiletá žena z Jablonecka u většiny automobilů ulomila ramena stěračů, ať už jich předních či zadních. V některých případech pak dokonce poškrábala kapotu,“ uvedla tisková mluvčí Vladimíra Šrýtrová. Celkově tak žena způsobila škodu okolo sedmi tisíc korun.

Přivolaná policejní hlídka pachatelku na místě po jejím řádění zadržela a provedla orientační dechovou zkoušku, ta ukázala výsledek přesahující dvě promile. „Žena byla vulgární a nebyla ochotná s policisty na služebnu odjet,“ dodala mluvčí. Strážníci ženu následně z místa odvezli na služebnu. Pachatelce nyní za způsobené činy hrozí odnětí svobody až na tři roky.

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky policie, krimi, výtržnictví, poškození, auta, Liberec, okres Jablonec nad Nisou, Vltavská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezdomovkyně ničila v Liberci auta, v krvi měla přes dvě promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.