Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Muž mířil jinému na hlavu plynovou pistolí a vyhrožoval mu

Pravděpodobně hluk a křik rozlítily muže natolik, že sáhl po plynové pistoli. Nyní mu za nebezpečné vyhrožování hrozí až tříletý trest.

K incidentu došlo v průběhu tohoto týdne v Jablonci nad Nisou. „Podle výpovědi devětapadesátiletého muže ho večer po devatenácté hodině vyrušil kravál na chodbě,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Když vyšel z bytu, spatřil dvojici muže a ženy.

Očividně ale měl pár nějaké problémy. Muž totiž na svou přítelkyni hlasitě křičel. „Muže, který pár sledoval, situace zřejmě rozčílila, jelikož se vrátil do bytu pro svou plynovou pistoli,“ dodala mluvčí. Sjednat pořádek se pokusil tak, že zbraň nabil a namířil přímo na hlavu křičícího muže. To ještě doplnil výhružkami. 

Výhružky a pohled do hlavně vyděsili muže natolik, že se začal bát o svůj život. Muž se zbraní měl navíc celou dobu prst na spoušti. Údajně byl i pod vlivem alkoholu. Celou záležitostí se nyní zabývají policisté. Podezřelému za spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování hrozí až tři roky za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, vyhrožování, pistole, Jablonec nad Nisou

Muž mířil jinému na hlavu plynovou pistolí a vyhrožoval mu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.