Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ženu napadl násilník, jenže na kamerách nikdo nebyl

Na policii se obrátila žena, kterou přepadl neznámý násilník. Údajně ji chtěl v centru Jablonce připravit o batoh, který měla na zádech. Něco zde však nehrálo.

Místo údajného zločinu se totiž nachází v dohledu městských kamer. „Jak kriminalisté zjistili, v době spáchání tohoto činu se na místě nenacházel ani útočník, ale ani sama žena,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Policisté tak museli znovu přivolat ženu k výslechu. 

Někdo jí totiž opravdu ublížit musel. S lehkým zraněním tehdy vyhledala lékařskou pomoc a tři dny strávila na neschopence. Navíc při oznamování události popsala žena pachatele velmi věrohodně. Když oznamovatelka zjistila, že jí  policisté přepadení nevěří, přiznala se, že si celou záležitost vymyslela.

„Jak dále dotyčná popsala, případem se pokusila předejít sporu v rodině. Nachází se údajně ve složité situaci a za zraněním stála její blízká osoba,“ dodala mluvčí. Celá záležitost tak byla nyní odložena.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, loupěž, Jablonecko, Jablonec

Ženu napadl násilník, jenže na kamerách nikdo nebyl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.