Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Za čtyři ukradená trička může jít za mříže i na tři roky

Některé skutky je opravdu těžké pochopit. Třeba v tomto případě se jedná o krádež čtyř triček. To se přeci těm zlodějíčkům nemůže vůbec vyplatit. A přesto se takoví najdou.

Co asi mohlo vést čtyřiašedesátiletého muže k tomu, aby ukradl trička? Chtěl snad někoho obdarovat, nebo si chtěl osvěžit šatník? Teď si ale nejspíš rve vlasy. Hrozí mu totiž vězení.

„Jablonečtí policisté sdělili muži podezření ze spáchání trestného činu krádeže, kterého se dopustil v dubnu tohoto roku,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Tehdy v obchodním domě Central v Jablonci odcizil čtyři trička v hodnotě téměř 800 korun. Pečlivě si je vybral, ale pak už nezaplatil.

Jenže ouha, patrně doufal, že nepozorovaně zmizí a místo toho ho zadržel pracovník ostrahy. Policisté navíc zjistili, že v posledních třech letech byl za podobný čin už trestán. „Nyní mu tak hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala Sochorová.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, krádež, Jablonec

Za čtyři ukradená trička může jít za mříže i na tři roky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.