Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž z Plzně se měl povinně léčit, ze zdravotnického zařízení utekl. Může se pohybovat na Liberecku

Plzeňští kriminalisté hledají pacienta zdravotnického zařízení, který utekl a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu. Léčbu mu uložil soud, hledaný má vazby na Liberecko. Policie se proto obrací i na veřejnost z Libereckého kraje.

„Jmenovaný je pacientem zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde je hospitalizován nedobrovolně na základě rozhodnutí soudu a má nařízenou ústavní protitoxikomanickou léčbu,“ uvedla mluvčí KŘP Plzeňského kraje Eva Červenková.

Čtyřiatřicetiletý pacient utekl 25. června kolem půl čtvrté hodiny odpoledne, dosud se nevrátil a není známo, kde se pohybuje. Policie se proto obrací na veřejnost i z Libereckého kraje, kde by se hledaný mohl nacházet. „Muž neužívá žádné léky, bez kterých by byl ohrožen na životě, avšak přerušením léčby by mohlo dojít ke zhoršení jeho zdravotního stavu,“ doplnila Červenková.

Zdánlivé stáří muže odpovídá věku 34–35 let, je vysoký 185 cm, štíhlé postavy, má modré oči a hnědé, krátce střižené vlasy. „Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Liberecký kraj, Plzeň, policie, pátrání, hledaný muž, zdravotnické zařízení, pacient, Plzeňský kraj, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Plzně se měl povinně léčit, ze zdravotnického zařízení utekl. Může se pohybovat na Liberecku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.