Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v centru Liberce měl airsoftovou pistoli, byl zadržen. Hazardoval, míní policie

Muž se zbraní v ruce v centru Liberce zaměstnal policejní hlídku i státní policii. Zachytila jej kamera, na místo rychle dorazili policisté a muže zadrželi. Ukázalo se ale, že se jedná o airsoftovou pistoli. I tak se ale muž zachoval nezodpovědně.

Podezřelého muže si všiml operátor kamerového systému 10. září před libereckou knihovnou. Měl v ruce krátkou střelnou zbraň, schoval si ji za opasek a choval se podezřele. „Ihned byla informována naše motorizovaná hlídka i Policie ČR. Strážníci byli na místě do dvou minut, překvapený muž skončil na zemi a zde byl odzbrojen,“ uvedla mluvčí Městské policie Liberec Daniela Bušková.

Ukázalo se, že zadržený muž měl u sebe airsoftovou pistoli. Přesto velmi hazardoval. „Napodobenina může být kýmkoliv vnímaná jako zbraň skutečná. Proto airsoftové zbraně podléhají zákonu o zbraních a nesmí být viditelně nošeny na veřejnosti,“ upozornila mluvčí. Dotyčnému tak nyní hrozí za jeho počínání pokuta až 50 000 korun.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Liberec

Štítky Liberec, policie, hlídka, pistole, podezřelý, krimi, zbraň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Bouma

Tyhle věcičky Vám akorát zajístí to, že Vás někdo legálně zastřelí......Na někoho tohle namíříte a nedej bože druhý vytáhne opravdovou bouchačku a máte to spočítané !!!

Pátek, 23. září 2022, 22:27Odpovědět

Muž v centru Liberce měl airsoftovou pistoli, byl zadržen. Hazardoval, míní policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.