Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie pátrá po trojici mužů. Jeden z nich ukradl v jídelně Globus kabelku, zachytila je kamera

Kabelky, kterou její majitelka zapomněla v jídelně obchodního centra Globus v Liberci, se zmocnil jiný strávník. Policie po něm a dalších dvou mužích pátrá a obrací se na veřejnost. Zveřejnila video, na kterém je zachycena trojice přímo při činu.

Ke krádeži došlo 30. listopadu kolem šesté hodiny večer. Trojice mužů se s večeří usadila zhruba ve středu jídelny. Od nedalekého stolu vstala dvojice jiných strávníků, žena však na opěradle zapomněla odloženou kabelku. Toho si všiml muž v reflexní bundě. „Vydal se k pultu, do kterého se odkládají použité příbory a tácy. V poslední chvíli však mazaně změnil směr. Zřejmě proto, aby zmátl případné nepohodlné svědky. Namířil si to přímo k opuštěné kabelce, zatímco se jeho kolegové pohybovali v jeho bezprostřední blízkosti,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Přes opěradlo a kabelku pak zloděj přehodil bundu. Po odložení tácu sebral bundu i kabelku a aniž by měl tušení, že jej bedlivě sledují kamery, namířil si to i se svými kumpány k východu.

Policisté pátrají po totožnosti mužů a žádají veřejnost o spolupráci. „V případě, že někdo muže na videu a fotografiích poznává, nechť se nám neprodleně se svým svědectvím ozve na linku 158, případně ať se dostaví na kteroukoli služebnu obvodního oddělení v Liberci. Jakékoli informace vedoucí k vypátrání totožnosti některého z trojice mužů mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění celého případu,“ sdělil Robovský.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR, koláž Drbny

Štítky Liberec, globus, policie, krádež, zloděj, pátrání, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Šípek

Pro autora tohoto článku ktery by se měl nad sebou zamyslet než něco vypustí z huby, z videá je zřejmé že třetí muž k tomu přišel jako slepý k houslím nikde není vidět že by byl jedním s kumpánů a natož aby někomu kryl záda. Tak že pane redaktore nebo jak si říkáte, doufám že sjednate nápravu. Nikdy nevíte komu a jak můžete vaším článkem ublížit. Petr Liberec

Neděle, 11. prosince 2022, 21:59Odpovědět

Petr Horal

Bundu třeba taky ukrad. Snad nevěříte tomu, že tohle bude někdy a někde dělat..

Pátek, 9. prosince 2022, 00:08Odpovědět

Zbyněk Kubelka

Reflexní budu z Magny,,to nebude složité ????

Čtvrtek, 8. prosince 2022, 19:45Odpovědět

Policie pátrá po trojici mužů. Jeden z nich ukradl v jídelně Globus kabelku, zachytila je kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.