Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Hádka skončila těžkým ublížením na zdraví. Policisté hledají cyklistu s nápisem VFC 1903

Kriminalisté vyšetřují případ, který se stal už 27. srpna na Bartolomějské pouti v Hrádku nad Nisou. Hádka dvou mužů tam skončila těžkým zraněním staršího z nich. Policisté od té doby na případu pracují, nyní zveřejnili fotku muže na kole, kterého by rádi vyslechli.

K incidentu došlo po šesté hodině v Anglické ulici. „Pachatel v inkriminovanou dobu nejprve slovně a následně fyzicky napadl 63letého muže, kterému svým jednáním způsobil těžká zranění,“ popsala mluvčí policie Adéla Fialová.

Kriminalisté se podle ní případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen muž, který by svým svědectvím mohl vnést do prověřovaného případu důležité informace, jež by mohly výrazným způsobem dopomoci k jeho objasnění.

Muž je středí postavy, s výraznými kout na temeni hlavy. Je oblečen do světle modrého trika s krátkým rukávem a nápisem v oblasti zad VFC 1903, sportovních šortek tmavé barvy s bílými pruhy na bocích vnější strany stehen a bílé sportovní obuvi.

„Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo nám své poznatky předali prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, hrádek nad nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Horal

To je zase chytrý komentář, pak nemaj vznikat fámy. Hlavně přidrzlý cyklisti si dělaj co chtěj. Zajímalo by mě, co dělali 4 měsíce policajti, když zveřejní foto až teď.

Sobota, 10. prosince 2022, 00:25Odpovědět

Jiří Beránek

Budu hádat, nějakýmu cholerickýmu dědkovi vadilo, že tam borec jede na kole, tak na něj nastoupil, dostal tečku a průser je na světě.

Pátek, 9. prosince 2022, 19:19Odpovědět

Hádka skončila těžkým ublížením na zdraví. Policisté hledají cyklistu s nápisem VFC 1903  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.