Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Noční cesta autem skončila ve výkopu parkovacího domu. Řidič zmizel

Parkovací dům u krajského úřadu v Liberci ještě ani nestojí a už v něm „parkuje“ auto. Tak by se dala rozhodně popsat situace, kterou ještě v těchto okamžicích řeší policie a odtahová služba u stavby v dolním centru města. V základech vykopaných pro stavbu se totiž ocitlo osobní auto doslova zapíchnuté v díře.

„Můžeme se jen domnívat, jak se celá situace odehrála, protože událost jsme viděli pouze na kamerách. K autu se jeho majitel nehlásí a ani u něj není a ani nám havárii nenahlásil, vozidlo má slovenskou státní poznávací značku,“ uvedla mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Havárie se odehrála ve čtvrtek 12. ledna, čtvrt na tři ráno. Z kamerového záznamu je patrné, že řidič ve stříbrném Peugeotu vyjížděl od domu kultury směrem na ulici Milady Horákové, kde chtěl odbočit vpravo. Manévr se mu ale nezdařil a narazil so semaforu pro chodce.

„Po nárazu podle záznamu vystoupil z auta, které se náhle rozjelo zpátky dolů. Patrně ho nezajistil. Je vidět, jak se snaží za ním běžet,“ popsala dále událost Baláková.

Co se dělo potom, už není jasné. Ale ráno čekalo na dělníky stavby překvapení a auto zapadlé ve výkopu stavby, uvnitř vozu nebyl nikdo.

Situaci řeší na místě Policie ČR a odtahová služba a čeká se na techniku, která pomůže vozidlo vyprostit.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto čtenář Drbny, Policie ČR

Štítky havárie, Liberec, auto v příkopě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tasmansky Czert

Zase další ožralej szlovák z výkopu, co si spletl Bratislavu s Reichenbergem, skvělé. Nechtěl by tu dělat rovnou prezidenta? Místní tradice..

Čtvrtek, 12. ledna 2023, 14:19Odpovědět

Noční cesta autem skončila ve výkopu parkovacího domu. Řidič zmizel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.