Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Běžky zapomněl u auta zapíchnuté ve sněhu. Po rychlém návratu byly pryč

Policisté vyšetřují případ krádeže zánovních běžek, ke kterému došlo minulý týden na parkovišti v Bedřichově. Policie proto lyžaře varuje, aby si na své věci dávali velký pozor.

Ke krádeži došlo po návratu matky se synem z běžkařského výletu po Jiezerkách na centrálním parkovišti. „Po návratu z lyží dala žena svoje běžky do vozidla a spolehla se na to, že si do vozu uloží svoje lyže i syn. Bohužel oba odjeli s vozidlem z parkoviště bez synových lyží, které zůstaly zapíchnuté ve sněhu na parkovišti,“ popsala problém mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Že zánovní běžky značky Fischer za 12 tisíc korun v autě nejsou, zjistili až po návratu domů do Jablonce. Okamžitě se tak vydali znovu do Bedřichova. „Při příjezdu k parkovišti ještě chlapec své lyže zapíchnuté ve sněhu viděl, ovšem než vystoupil z vozidla a došel k nim, už na místě nebyly. Zloději opravdu stačila minuta na to, aby lyže vzal a zmizel s nimi mezi lidmi a vozy na parkovišti,“ dodala mluvčí.

Policisté případ šetří a hledají zloděje, zároveň také lyžaře varují, aby si na své věci dávali pozor. „V souvislosti s těmito případy upozorňujeme návštěvníky horských středisek a lyžařských areálů, aby své lyže a další sportovní vybavení nenechávali bez dozoru. Volně odložené věci lákají zloděje, kteří se s úmyslem krást v těchto místech pohybují a využívají příležitosti odcizit nijak nezajištěné lyže,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Obec Bedřichov

Štítky policie, bedřichov, krádež, jizerky, lyže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Míla Šulc

Bohužel i to jsou Češi...

Čtvrtek, 2. února 2023, 08:49Odpovědět

Běžky zapomněl u auta zapíchnuté ve sněhu. Po rychlém návratu byly pryč  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.