Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie našla auto, ve kterém uprchl muž podezřelý z vraždy. On stále uniká

Od neděle pátrá policie v celé zemi po Petru Krausovi z Lázní Libverda na Liberecku, který je podezřelý z vraždy mladé ženy v jednom z pražských hotelů. Muž je stále na útěku. Ovšem v pondělí 6. února se podařilo najít auto, ve kterém prchal.

„Policisté v průběhu včerejšího dne nalezli na Brněnsku modré vozidlo Škoda Scala, kterým z místa činu odjel dvaačtyřicetiletý muž. Kriminalisté na případu neustále pracují, mimo jiné prověřují poznatky od občanů. Bohužel zatím žádný nevedl k dopadení podezřelého. I tak občanům za spolupráci při pátrání velice děkujeme,“ uvedl mluvčí Policie ČR Jan Rybanský.

Modrý vůz značky Škoda Scala, v němž podezřelý unikal, patřilo podle dostupných informací zřejmě mrtvé ženě nalezené v hotelu. Tou měla být podle nepotvrzených informací třiatřicetiletá pohřešovaná z Liberce, po které policisté vyhlásili pátrání v sobotu. O den později bylo pátrání staženo s tím, že se žena našla. „Více informací dále sdělovat nemůžeme," uvedla k ukončení pátrání mluvčí liberecké policie Ivana Baláková.

Pátrání po podezřelém Krausovi stále trvá. Po dvaačtyřicetiletém muž pátrají policisté v celé zemi v souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřela žena. „Hledaný muž je ozbrojený a nebezpečný, proto se ho prosím nesnažte zadržet ani jinak kontaktovat. Pokud jste ho viděli nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte linku 158,“ zdůraznil Rybanský.

K události se mezitím vyrojily různé spekulace a zaručené informace mezi lidmi, kteří jednoho nebo oba aktéry znají. Mimo jiné se hovoří o tom, že šlo o bývalé partnery, kteří se rozešli. Muž se ovšem s rozchodem a novým vztahem bývalé partnerky nechtěl smířit a nechal se slyšet, že se za to ženě pomstí. Do jaké míry jde o pomluvy či skutečnost snad poodhalí vyšetřování.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, Petr Kraus, Liberecký kraj, Lázně Libverda, Škoda Scala, Policie České republiky, Brněnsko, vražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie našla auto, ve kterém uprchl muž podezřelý z vraždy. On stále uniká  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.