Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dal si malou lahev rumu, aby prý zapil šok z dopravní nehody

Hned dva opilé šoféry v jeden den lapili strážníci v jabloneckých ulicích. Jeden z nich byl navíc i pod vlivem omamných látek. Oba ale putovali do „péče“ státní policie.

Nejprve v pátek brzkých ranních hodinách objevili strážníci nabouraný Citroen, který narazil do středové zídky kruhového objezdu u benzínové čerpací stanice Shell ve Mšeně. Řidič skončil s pouze drobnými oděrkami na rukách. Ovšem hlídka ho podrobila orientační zkoušce na alkohol a přístroj naměřil 1,99 promile.

„Řidič se bránil tím, že alkoholem chtěl zmírnit nervový otřes z nehody, proto po ní vypil malou láhev rumu. Strážníci předali hříšníka Policii ČR k dalšímu prošetření celé události,“ popsala mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Ve stejný den, kolem půl desáté večer v ulici U Přehrady hlídka městské policie zastavila kvůli rychlé jízdě šedou škodovku. Radar naměřil, že jede rychlostí téměř 80 kilometrů v hodině. Ukázalo se, že auto řídil řidič s blokovaným řidičským průkazem, který byl nejen opilý, ale i pod vlivem omamných látek.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dal si malou lahev rumu, aby prý zapil šok z dopravní nehody  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.