Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jablonecká policie hledá řidiče, který srazil seniorku v Tanvaldu. Ten následně od nehody ujel

Policie na Jablonecku hledá řidiče dopravní nehody, která se stala v pondělí večer ve městě Tanvald. Viník nehody srazil sedmasedmdesátiletou seniorku, která přecházela silnici u prodejny LIDL.

Dopravní nehoda se stala v pondělí večer v Tanvaldu v prostoru vjezdu a výjezdu z parkoviště u prodejny LIDL. Neznámý řidič zde srazil sedmasedmdesátiletou seniorku. „Dosud neustanovený řidič s nezjištěným vozidlem jel ve směru z parkoviště od prodejny PENNY a hned odbočoval vpravo na parkoviště k prodejně LIDL. Při tomto odbočování ovšem narazil do sedmasedmdesátileté ženy, která přecházela vozovku v prostoru vjezdu a výjezdu z parkoviště u Lidlu z řidičovy pravé strany – tedy ve směru k hlavní ulici Krkonošská," sdělila mluvčí policie Libereckého kraje Dagmar Sochorová.

Řidič na chvíli zastavil, následně ale od nehody ujel. Seniorce způsobil zranění, se kterým musela vyhledat lékařskou pomoc. „Po tomto střetu s vozidlem žena upadla na vozovku. Řidič na okamžik zastavil a i přesto, že si údajně žena stěžovala na bolest nohy, z místa nehody odjel. Seniorka pak také pomalu odešla. Ovšem její zdravotní stav se zhoršil. Následující den musela vyhledat lékařské ošetření a také potom událost oznámila policistům. Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření," dodala Sochorová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou žádají případné svědky celé události a neznámého řidiče, aby se přihlásili na telefonní číslo 974 474 254 nebo na bezplatnou linku 158.  Policisté přivítají jakékoliv informace související s neznámým řidičem a vozidlem, které řídil. Důležitými informacemi jsou také poznatky k samotnému průběhu dopravní nehody.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Jablonec nad Nisou, Tanvald, policie, řidič, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecká policie hledá řidiče, který srazil seniorku v Tanvaldu. Ten následně od nehody ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.