Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Utonulý muž na hladině Tajchu. Případ řeší kriminalisté

Liberečtí kriminalisté od nedělního rána řeší případ nálezu utonulého muže na hladině Tajchu, rybníku ve Vesci. To, jak se dlouho muž ve vodě nacházel a co bylo příčinou smrti, by měla určit nařízená soudní pitva, která proběhne v následujících dnech.

Policii o nálezu těla informoval kolem půl osmé občan, který projížděl okolo. „Na místo vyjel okamžitě kompletní výjezd včetně kriminalistického technika a kriminalistů a také byli rovněž povoláni policejní potápěči ze Středočeského kraje k vytažení těla z vody,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Po vytažení těla policisté jistili, že se jedná o muže. „Přivolaný lékař Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje provedl na místě ohledání těla a mohl pouze konstatovat smrt,“ dodala mluvčí.

Podle ní ale lékař po prvotním ohledání neshledal na těle utonulého muže žádné zjevné stopy násilí, které by nasvědčovaly tomu, že je způsobila jiná osoba. „Policistům se podařilo zjistit totožnost muže a zároveň cestou policejního interventa informovat o této tragické události rodinu,“ doplnila Šrýtrová.

Příčinu smrti by měla určit nařízená soudní pitva. „Případem se nyní zabývají liberečtí kriminalisté, kteří budou zjišťovat okolnosti případu,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, tajch, vesec, utonulý muž, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utonulý muž na hladině Tajchu. Případ řeší kriminalisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.