Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Spor mezi podnikateli o provozování baru v Hejnicích. Kriminalisté obvinili muže z pokusu o vraždu

Z pokusu o vraždu obvinili liberečtí kriminalisté šestačtyřicetiletého muže, který podle nich násilím držel a zranil v domě na Frýdlantsku o pět let mladšího muže. Obviněný je stíhaný vazebně. Informovala o tom na webu televize CNN Prima News a ČTK to potvrdil regionální mluvčí policie Vojtěch Robovský. Podle televize šlo o spor mezi podnikateli, kdy jeden z nich měl druhého držet připoutaného k topení a surově bít. Zranění muže jsou podle televize vážná.

Policisté se podle Robovského případem zabývají od čtvrtka minulého týdne, kdy původně přijali oznámení o pohřešování 41letého muže z Frýdlantska. „Do pátrací akce v okolí města Hejnice jsme zapojili nejen hlídky pořádkové policie, ale také psovody a kriminalisty. V průběhu pátrání po pohřešovaném se nám podařilo získat důležité informace, mezi kterými bylo také zjištění, že pohřešovaný muž má být ve sporu s další osobou, která je majitelem legálně držené zbraně," řekl Robovský.

Na místo proto podle něj povolali zásahovou jednotku z Ústí nad Labem, která do vytipovaného objektu vstoupila v noci ze čtvrtka na pátek. „Zadržela jednu osobu a vypátrala pohřešovaného. Z důvodu zdravotního stavu pohřešovaného jsme na místo vyžádali také zdravotnickou záchrannou službu," dodal mluvčí policie. Jak vážná zranění muž utrpěl, mluvčí neuvedl. Podle CNN Prima News má mnohočetná závažná poranění, s nimiž byl převezený do nemocnice.

Motivem podle informací televize od rodinného známého napadeného muže měl být spor o provozování populárního baru s diskotékou v centru Hejnic. Obviněný muž je ve vazbě, hrozí mu až dvacet let vězení.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Liberecký kraj, Hejnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spor mezi podnikateli o provozování baru v Hejnicích. Kriminalisté obvinili muže z pokusu o vraždu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.