Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Policie kontrolovala řidiče z autobusu. Odhalila přes čtyři desítky přestupků

Liberečtí policisté v minulých dnech opět pro akci na silnici 35 a dálnici D10 využili speciální autobus. Z něj odhalili 43 přestupků, nejčastěji řidiči neměli bezpečnostní pásy.

Kromě autobusu policisté využili také vozidla určená pro takzvaný skrytý dohled. „Během této akce policisté odhalili celkem 43 přestupců, z nichž 41 vyřešili v blokovém řízení, a to v celkové částce 17 900 korun, dva přestupce oznámili příslušnému správnímu orgánu,“ vypočítala mluvčí policie Zuzana Gelič.

Celkem třicet řidičů nebylo připoutaných, šest řidičů telefonovalo. Jeden řidič pak nadýchal 0,5 promile. „Tento řidič se bude dále zpovídat za své jednání komisi příslušného správního orgánu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kontroly, autobus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Bouma

Hoši se vozí autobusem, než aby byla vůbec nějaká hlídka policie vidět na silnicích třeba v obcích. Nikde ani noha za celý rok.......Poláci jezdí jak splašení a řada dalších střelců přes plné čáry každý den. Hlavně že Policie jezdí autobusem a fotí kamiony ! Už by se tady měl někdo probrat a začít dělat pořádně svoji práci. Jedete do Německa a pořád jsou někde policajti......Tady u nás nikde ani noha za celý rok !!!

Sobota, 29. dubna 2023, 21:10Odpovědět

Policie kontrolovala řidiče z autobusu. Odhalila přes čtyři desítky přestupků  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.