Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič v Raspenavě srazil děti na koloběžce a ujel. Hledá ho policie

Policie pátrá po řidiči, který porazil v Raspenavě dívky na elektrokoloběžce. Současně hledá také svědky této dopravní nehody, ke které došlo včera odpoledne.

Nehoda se stala v pondělí 22. května odpoledne, kolem 17.40 hodin v Raspenavě v ulici Luhová. Neznámý řidič se se svým autem střetl s elektrokoloběžkou, kterou řídila nezletilá dívka. Na elektrokoloběžce s ní ještě jela nezletilá spolujezdkyně. Po střetu s neznámým vozidlem obě dívky upadly na silnici a obě při pádu utrpěly lehká zranění, se kterými byly následně převezeny vozidlem Zdravotnické záchranné služby do liberecké nemocnice. Ani jedna z dívek neměla při jízdě na hlavě ochrannou přilbu.

Dosud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ uvedla mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová. Policisté zjišťují nejenom, v jakém jel autě a kdo tím řidičem je, a od svědků by potřebovali vědět také z jakého směru přijel.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, proto žádají veřejnost, pokud má někdo jakékoliv informace ke zjištění totožnosti dosud neznámého řidiče i nezjištěnému vozidlu, aby je sdělil policistům na bezplatné lince 158 nebo přímo policistům na Dopravní inspektorát v Liberci na telefonní číslo 974 466 254. „Samozřejmě přijmeme veškeré informace i k samotnému průběhu této dopravní nehody,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv Drbny

Štítky nehoda, pátrání, koloběžka, Raspenava, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Harald Altmann

Raspenaváci nejsou vypatlanci. Nechají konat příslušné orgány

Středa, 24. května 2023, 10:05Odpovědět

Anonym Raspe

Doufám v to, že ho někdo identifikuje a Raspenaváci ho zbijou jako svině.

Úterý, 23. května 2023, 16:56Odpovědět

Řidič v Raspenavě srazil děti na koloběžce a ujel. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.