Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Za nehodu motorky mohl olej. Kdo jím silnici znečistil, zjišťuje policie

Řidiče s neznámým vozem, který má na svědomí znečištění silnice mezi Malou Skálou a Frýdštejnem, hledá policie. Kluzký olej totiž zapříčinil dopravní nehodu, při níž utrpěli dva lidé zranění.

Silnici někdo znečistil v neděli 4. června, kdy se také v odpoledních hodinách stala dopravní nehoda.  Někdy v tomto čase z projíždějícího auta vyteklo na silnici, v úseku asi 400 metrů ve směru od Frýdštejna, poměrně značné množství oleje. Řidič, který silnici znečistil bohužel ale nikde situaci nenahlásil a ani skrvnu neoznačil jako překážku ve sjízdnosti komunikace.

Krátce před šestnáctou hodinou místem projížděl řidič s motocyklem Kawasaki, který po projetí pravotočivé zatáčky a najetí do levotočivé zatáčky vyjel na olejovou skvrnu a s motocyklem, na němž s ním jela i spolujezdkyně, upadl na vozovku. Při tomto pádu motocyklista i spolujezdkyně utrpěli lehká zranění, které jim na místě ošetřila posádka Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová s tím, že policisté motorkáře prověřili i na alkohol a dechová zkouška byla negativní.

V souvislosti s touto dopravní nehodou proto policisté pátrají po neznámém řidiči s neznámým vozidlem, který znečistil během jízdy uvedenou vozovku mezi Malou Skálou a Frýdštejnem. Pokud má někdo jakékoliv informace ke zjištění neznámého řidiče a vozidla, žádáme, aby se přihlásil na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz .

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, znečištění silnice, pátrání, policie, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za nehodu motorky mohl olej. Kdo jím silnici znečistil, zjišťuje policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.