Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policie hledá seniora z Karlovic, velká pátrací akce zatím nepomohla

Kriminalisté vyhlásili pátrání po sedmašedesátiletém Miroslavu Filipovi z Karlovic u Turnova. Muž zmizel v neděli a domů se dosud nevrátil.

Pohřešování oznámil dne 13. června kolem 9 hodiny ráno starosta obce Karlovic na obvodním oddělení Turnov.

Pohřešovaný muž byl naposledy viděn v neděli 11. června kolem 6.30 hodin u místního obchodu potravin v Karlovicích – část Radvánovice, odkud odešel neznámo kam. Domů se do současné doby nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu,“ uvedla mluvčí Policie ČR Vladimíra Šrýtrová.

V době, kdy byl naposledy viděn, byl oblečen do tmavě šedých tepláků, tmavého trička, červené vesty bez rukávů a do zelených gumových pantoflí. Muž nevidí na levé oko, nosí dioptrické brýle. Je asi 180 centimetrů vysoký, má šedé vlasy a vousy a nosí bradku.

Veškerá opatření, která se v souvislosti s jeho vypátráním doposud realizovala, tedy veškeré prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a na místech možného výskytu, byla zatím neúspěšná. Zároveň probíhala v daném teritoriu pátrací akce, do které bylo kromě několika policistů a policejních psovodů se služebními psy, nasazeno na tři desítky hasičů, kteří použili k vyhledávání i dron. Do pátrací akce se zapojil taktéž služební pes Hasičského záchranného sboru. Muže se zatím nepodařilo najít,“ popsala policejní mluvčí.

Policie se proto obrací s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži na veřejnost. Veškeré poznatky k pohybu tohoto muže lze sdělit na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo policistům na kterékoliv policejní služebně.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaný, pátrání, Turnov, Semilsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá seniora z Karlovic, velká pátrací akce zatím nepomohla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.