Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Neplánované nocování u koupaliště muže přišlo celkem draho

O mobilní telefon, peněženku, peníze i platební kartu přišel muž, který se rozhodl přenocovat pod širákem u Novoveského koupaliště v Jablonci nad Nisou.

Dvaačtyřicetiletý muž se známými na koupališti popíjel a unavil se alkoholem až natolik, že tam neplánovaně přenocoval. Popíjet začal kolem 21. hodiny, ale kdy přibližně usnul, neví, protože má "okno". Jisté je, že se vzbudil v úterý ráno kolem sedmé. Probuzení to nebylo příjemné, protože měl už pouze kocovinu, své osobní věci už ne. Někdo mu ve spánku vytáhl ze zadní kapsy kalhot mobilní telefon a peněženku. Měl v ní platební kartu a hotovost 5 000 korun. Celkem mu vznikla škoda za 14 655 korun.

Jablonečtí policisté v té souvislosti už zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a také neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Oznamovatele stálo přenocování pod širým nebem u jabloneckého koupaliště zhruba stejně, jako kdyby přespal ve slušném hotelu se snídaní,“ dodala mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krádež, koupaliště, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neplánované nocování u koupaliště muže přišlo celkem draho  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.