Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Řidiče přemohl mikrospánek a narazil s vozem do stromu a kamene

Mikrospánek přemohl před pár dny řidiče, který jel po silnici mezi Dolní Černou Studnicí a Hutí. Ze silnice, která vede lesem, vyjel mimo a do jednoho ze vzrostlých stromů narazil. Naštěstí on i spolujezdec vyvázli bez vážnější újmy.

V souvislosti s touto nehodou znovu upozorňujeme řidiče, aby nepodceňovali únavu a raději zastavili s autem dřív, než je mikrospánek přemůže. Tentokrát se nikdo při havárii nezranil, ovšem mnoho nehod způsobených mikrospánkem má vážné následky a někdy i s tragickým koncem,“ zdůrazňuje v souvislosti s havárií mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Zmiňovaná nehoda se stala poslední červnový den krátce před patnáctou hodinou. Řidič s vozidlem BMW 525 jel ve směru do Hutě, kde se plně vlivem mikrospánku nevěnoval řízení, vyjel vpravo mimo komunikaci a narazil do kamene a vzrostlého stromu. S řidičem ve voze ještě cestoval spolujezdec. Naštěstí nikdo z nich neutrpěl zranění.

Alkohol policisté u řidiče vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 60 tisíc korun. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidiči udělili blokovou pokutu,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, mikrospánek, jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče přemohl mikrospánek a narazil s vozem do stromu a kamene  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.