Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Policie hledá cyklistu, který se střetl s dívkou na in-line bruslích

Policie hledá cyklistu, který se v jabloneckém Mšeně střetl při jízdě na kole s dívkou jedoucí na in-line bruslích. O pomoc žádají i případné svědky celé události.

K události došlo ve čtvrtek 29. června ve 20.30 hodin. Kolo s inlajnistkou se střetlo na chodníku pro chodce v Mšenské ulici v Jablonci nad Nisou – Mšeně.

Policie zatím neví, do byl oním cyklistou a jaké měl kolo, proto po něm pátrá. Měl jet po chodníku pro chodce ve směru od přehrady k prodejně Kaufland, kde se čelně střetl s šestnáctiletou dívkou jedoucí vpravo při pravém okraji na in-line bruslích ve směru k přehradě. Dívka při střetu utrpěla zranění, jehož charakter s doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Cyklista ovšem zůstal na místě události jen do odchodu zraněné dívky a neudělal žádná další opatření, která mu v takové situaci ukládá zákon.

K popisu cyklisty máme k dispozici zatím jen tyto poznatky. Jde o muže kolem třiceti let, hubené postavy, vysokého asi 190 centimetrů, má hnědé až bond vlasy, tmavé oči. Byl oblečený v hnědočerném tričku, měl šedočerné kraťasy a fluorescentně žlutou cyklistickou helmu,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedený případ šetří, žádají případné svědky, aby se přihlásili na kterékoliv služebně nebo telefonicky na telefonním čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého cyklisty.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, pátrání, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá cyklistu, který se střetl s dívkou na in-line bruslích  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.