Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Motorkář vyrazil na cestu opilý a bez helmy. Jízda skončila karambolem

Klikatá silnice se možná ještě o něco více zvlnila před očima motorkáře, který projížděl před pár dny Janovem nad Nisou. Na silnici mezi Bedřichovem a Jindřichovem vjel do zatáčky příliš rychle, vyjel mimo silnici, kde na štěrku dostal smyk a havaroval. Možná by to za normálních okolností zvládl, ovšem nadýchal skoro tři promile.

Při nehodě, ke které došlo po dvacáté hodině večerní, se motorkář zranil. Jak závažné je to zranění a jak dlouho se s ním bude léčit, dosud není zcela zřejmé. Zcela zřejmá je ale skutečnost, že neměl při jízdě na hlavě nasazenou helmu, a navíc dechová zkouška prokázala, že před jízdou pil alkohol. Nadýchal 2,78 promile.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří nyní šetří veškeré okolnosti celé události, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnila mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář vyrazil na cestu opilý a bez helmy. Jízda skončila karambolem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.