Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledá důležitého svědka z fotografie. Nepoznáváte ho?

Policisté hledají důležitého svědka krádeže, ke které došlo v pondělí 14. srpna v OC Forum v Liberci. Mohl by pomoci ke ztotožnění a dopadení pachatele.

Ke krádeži došlo okolo 18:30 hodin v obchodu s oděvy, kde se zmocnil dosud neznámý pachatel odložené peněženky s doklady, platebními kartami a hotovostí. Z převlékací kabinky prodejny odcizil věci za skoro třicet tisíc korun.

Právě v době, kdy ke krádeži v obchodě došlo, se v blízkosti prodejní plochy nacházel také mladý muž, po jehož totožnosti pátráme. Domníváme se totiž, že by nám svým svědectvím mohl výrazným způsobem dopomoci ke ztotožnění a následnému dopadení pachatele,“ vysvětlil mluvčí Policie ČR v Liberci Vojtěch Robovský.

Mladý muž měl na krátko střižené hnědé vlasy, na sobě měl batikovanou mikinu s kapucí černo béžové barvy, černé kalhoty a bílé boty značky Nike.

Žádáme jej, aby se nám ozval prostřednictvím linky 158 nebo, aby se dostavil na služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum,“ vyzval Robovský. Policii se může ozvat i kdokoli, kdo by muže poznal.

Policisté ve věci již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které pachateli v případě dopadení a následného odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, svědectví, krádež, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá důležitého svědka z fotografie. Nepoznáváte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.