Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Násilná smrt v Novém Boru. Muž po hádce zabil svou partnerku

K násilnému trestnému činu došlo v pátek dopoledne v Novém Boru. Muž tam zabil svou partnerku. Případ vyšetřuje policie.

„Na základě prvotního šetření věc vyšetřujeme jako násilný trestný čin, ke kterému došlo po hádce mezi partnery. Podezřelého z jeho spáchání jsme zadrželi a umístili do policejní cely,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle ní na místě poté probíhaly úkony trestního řízení. „S ohledem na tuto skutečnost nebudeme v tuto chvíli k této tragické události poskytovat další detailnější informace,“ dodala.

Policie upozornila, že není čeho se bát, pachatele dopadla. V obchodních centrech a místech, kde se vyskytuje víc lidí, jsou sice dnes zesílené policejní hlídky, ty ale souvisejí s preventivním opatřením, které je reakcí na útok střelce ve čtvrtek odpoledne na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK). Střelec tam zabil 14 lidí a dalších 25 zranil, z toho deset lidí těžce. Mrtvý je i sám střelec.

„Jde o preventivní opatření v rámci výkonu služby, zaměřujeme se na místa, budovy, obchodní centra a školy, kde je předpoklad většího počtu osob. Někteří policisté mají i dlouhé zbraně, je to opravdu v rámci prevence, není to proto, že bychom měli nějaké informace, že by se mělo někde něco stát," zdůraznila Sochorová.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, nový bor, násilný čin, vyšetřování

Násilná smrt v Novém Boru. Muž po hádce zabil svou partnerku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.