Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do auta vlétl sršeň, řidička i s vozidlem skončila v příkopě

K nehodě s dobrým koncem došlo v Dolní Řasnici na Frýdlantsku. Mladé řidičce tam na silnici z Hajniště vlétl do auta sršeň. Řidička se lekla tak, že strhla řízení a s autem skončila v příkopě. Nic se jí nestalo a ani sršeň ji nebodl, škoda je tak pouze na autě.

 

A ta škoda není vůbec malá. „Na vozidle vznikla škoda přesahující padesát tisíc korun a z místa nehody muselo být z důvodu nepojízdnosti odtaženo,“ uvedla mluvčí liberecké policie Bohdanka Capuličová.

Podobný případ řešili ve čtvrtek i policisté v Janově nad Nisou. Řidička se tam oháněla po vose tak mocně, až zapomněla na řízení a s autem sjela mimo silnici, kde narazila do stromu. „Při nehodě byla 56letá řidička lehce zraněna a ošetřena zdravotnickou záchrannou službou. Přítomnost alkoholu byla na místě policií vyloučena. Žádné další osoby zraněny nebyly,“ dodala mluvčí policie. V tomto případě byla na vozidle škoda poněkud vyšší, a to 100 tisíc korun.

Poučení je proto jasné: „Řidiči věnujte se při jízdě vozidlem plně řízení, aby vás jako v těchto dvou případech nevyvedl z koncentrace dotěrný hmyz,"  uzavřela Capuličová.

Autoři

Štítky policie, Dolní Řasnice, Hajniště, Frýdlantsko, Janov nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do auta vlétl sršeň, řidička i s vozidlem skončila v příkopě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.