Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Obtěžoval mladou dívku, natočila ho kamera. Poznáte ho?

Dvaadvacetiletou dívku obtěžoval v sobotu 8. srpna nad ránem v centru Liberce, když se vracela z práce. Mladý muž, zřejmě opilý, slečnu napadl zezadu a začal ji osahávat na intimních partiích. Jenže napadená se nedala a muže udeřila telefonem do obličeje a utekla do nedalekého domu.

K nepříjemnému incidentu došlo ve čtyři hodiny ráno. Dívka šla Rumjancevovou ulicí, když za sebou zaslechla podivné zvuky. „Když se otočila, objevil se za ní neznámý muž. Přidala proto do kroku, muž byl ale rychlejší, uchopil ji zezadu za rameno a začal ji osahávat na intimních místech.  Dívka okamžitě zareagovala a udeřila muže do obličeje mobilním telefonem, který držela v ruce. Tím ho na chvíli paralyzovala, nicméně muž na ní začal křičet a nadával ji. Ještě chvíli poté, co dívka zaběhla do svého bytu, obcházel neznámý muž kolem domu,“ popsala mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková.

 

Podle informací od dívky se mělo jednat o muže ve věku kolem 28 let s tmavými rozcuchanými vlasy, vysokého zhruba 175 centimetrů. Na sobě měl volné kraťasy s reflexními obrázky a tričko.

Dívka byla ze všeho tak otřesená, že se ani nezmohla na zavolání policie. To za ni udělala její matka. Policisté pak prověřovali i kamerové záznamy a na některých z nich je dívkou popsaný muž celkem dobře vidět.  Kamery zaznamenávají muže u divadla F. X. Šaldy, odtud pokračoval do ulice Mariánské. Poté, co dívku zahlédl, otáčí se za ní a sleduje ji do ulice Rumjancevova.

Policie teď žádá občany, zda by jí s identifikací muže nepomohly. „Pokud někdo pozná muže na záběrech kamery, ať kontaktuje policisty z Obvodního oddělení Liberec - centrum, nebo sdělí informace policistům na tísňové lince 158,“ doplnila mluvčí.

Autoři

Štítky Liberec, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obtěžoval mladou dívku, natočila ho kamera. Poznáte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.