Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dealoval pervitin, prodal více než 500 dávek. Skončil ve vazbě

Čtyřicetiletého muže ze Semilska zadrželi minulý týden policisté z takzvaného Toxi týmu. Proč? Nějaký čas prodával pervitin, podle policistů nejméně pět set dávek. A to už měl s drogami problémy i dřív, ale nedal si říct. Teď sedí ve vazbě obviněn ze dvou přečinů. Za to mu hrozí až pět let vězení.

Policie mapovala jeho činnost od března do srpna, kdy pervitin prodával. „Jeho odběratelé byly převážně osoby ze Semil a blízkého okolí a byly mezi nimi i mladiství,“ uvedl mluvčí semilské policie Petr Kmínek.

On sám byl přitom na metamfetaminu závislý. „Na jeho nákup si opatřoval finanční prostředky další trestnou činností. Kradl železo, litinu i hliník v opuštěných objektech ve městě, které následně zpeněžil ve sběrně surovin,“ dodal Kmínek.

Přesto, že byl za tuto činnost již v minulosti trestně stíhán a nepravomocně odsouzen, v protiprávním jednání dále pokračoval. „Nepodrobil se ani ústavnímu ochrannému léčení, které mu bylo nařízeno Okresním soudem v Semilech,“ uzavřel mluvčí.

Autoři

Štítky metamfetamin, okres Semily, Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealoval pervitin, prodal více než 500 dávek. Skončil ve vazbě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.