Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Florbalový FBC slaví třicet let. Chystá výroční zápas s videomappingem i ples

Významné výročí slaví liberecký florbalový klub FBC Liberec. O víkendu si připomene třicet let od založení klubu. Součástí oslav budou extraligová utkání ženského i mužského elitního týmu a také výroční ples, kde se oslavy uzavřou.

Oslavy začnou už v pátek zápasem mužského týmu proti Spartě. To je přitom pro Liberec velmi neoblíbený soupeř. Naposledy jej totiž porazili v roce 2017. „Čeká nás těžké utkání proti týmu, který se drží na úplném vrcholu tabulky Livesport Superligy. Tuto sérii chceme v pátek jednoznačně zlomit a ještě více se přiblížit šesté místu, díky kterému bychom postoupili přímo do čtvrtfinále play-off,” řekl útočník FBC Radek Valeš, který je jedním z pamětníků poslední výhry nad Spartou.

Klub chce proti Spartě uspořádat zápas, jaký se v Liberci ještě nehrál. „Chystáme bohatý doprovodný program, uvedení nových členů do síně slávy, videomapping na hrací ploše. Skvělou atmosféru zápasu nám pomohou vytvořit trubači a fanklub. Rádi bychom atakovali návštěvu přes 500 diváků,” popsala program zápasu se Spartou event manažerka klubu Blanka Procházková.

Doprovodný program pak klub chystá i na nedělní odpolední utkání Crazy girls, které mají v historii FBC Liberec své nezastupitelné místo se svými šesti ligovými tituly. Vše zakončí Florbalový ples v sobotu večer, který se koná v OC Delta. Plesem bude provázet liberecká skupina Krakatit.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FBC Liberec

Štítky fbc liberec, florbal, superliga

Florbalový FBC slaví třicet let. Chystá výroční zápas s videomappingem i ples  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.