Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Byli jste registrovaní na Jizerskou 50? Máte poslední týden na podání žádosti o refundaci

Uplynul více než měsíc od oznámení organizátorů 57. ČEZ Jizerské 50, že akce musela být z důvodu nedostatku sněhu zrušena. Tisícům registrovaných závodníků vznikl nárok na vrácení až 70 % z ceny základního startovného díky sněhovému pojištění. Přestože většina závodníků již vyslyšela výzvu pořadatelů k podání žádosti o refundaci, mnozí tak stále neučinili. Na podání žádosti je čas do 13. března 2024.

Pokud patříte mezi fanoušky běžeckého lyžování a byli jste registrováni na tento legendární závod v srdci Jizerských hor, zbystřete. V případě, že jste přišli ke startovnému standardní cestou, můžete díky sněhové pojistce požádat o refundaci. Žádosti jsou však časově podmíněné, proto je třeba vyplnit bankovní údaje do registračního systému SportID co nejdříve, nejpozději do středy 13. března 2024.

Organizační tým Jizerské 50 připravil podrobný návod, ve kterém lze najít všechny potřebné informace. Vyplnění bankovních údajů a požádání o refundaci je tak otázkou doslova pár minut a není k tomu potřeba žádných speciálních dovedností. V návodu se mimo jiné dozvíte také vše ohledně zakoupených doplňkových služeb a můžete si projít odpovědi na nejčastěji kladené dotazy.

Registrovaným závodníkům, kteří si nepožádají o refundaci do 13. března 2024, nárok nevratně zanikne. Nevyužité peníze navíc organizační tým nemůže využít na podporu akce ČEZ Jizerská 50, protože nevznikne pojistná událost.

Letošní zima nebyla lyžařům nakloněna, ale příští rok to může být úplně jiný obrázek. Už nyní se můžete těšit na 58. ročník největšího českého závodu v běžeckém lyžovní, který se uskuteční 6.-9. února 2025.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky jizerská 50, závod, lyže, jiz50, čez

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byli jste registrovaní na Jizerskou 50? Máte poslední týden na podání žádosti o refundaci  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.