Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan na Žižkově nezvládl penalty a v poháru brzo končí

Ne úplně vydařené dny má za sebou Slovan Liberec. Nejprve dostal naloženo v Ostravě, nyní podlehl ve třetím kole Poháru České pošty Viktorii Žižkov po výsledku 2:2 na penalty. Oba zápasy si Liberečtí prohráli sami už v prvních poločasech.

 

V Ostravě nedal šance, na Žižkově zase v úvodu nedal penaltu Rybalka. Ve 25.minutě sice Liberec šel do vedení ranou Kalitvinceva, jenže domácí do poločasu dvěma góly skóre otočili. Po pauze už Slovan stihl jen vyrovnat.

Rozhodly penalty. Hned tu první Libereckou nedal Šural. Pak se trefovali všichni až do té poslední domácích. Sivrič minul a Hušek z přehledem vyrovnal. Když měl mít Slovan psychologickou výhodu, zklamal. Domácí Stožický skóroval a Pimpara musel dotáhnout, jenže překopl. Slovan tak v poháru končí.

Liberečtí hráli v kombinované sestavě, mohli se tak předvést hráči z lavičky. Poprvé se v ostrém zápase předvedl brankář Hroššo, jako stoper nastoupil Pimpara, na hrotu se pohyboval Hadaščok. Nestačilo to a Slovan se může soustředit už jen na dvě soutěže – Evropskou ligu a domácí soutěž. V té první hostí příští čtvrtek Estoril, v lize hraje v sobotu doma s Příbramí.

Viktoria Žižkov – Slovan Liberec 2:2 na penalty 5:4

Branky: 33. Bartl, 44. Dressler, rozh. pen. Škoda – 25. Kalitvincev, 68. Hejný (vla.). ŽK: 1:0 (60. Dressler). Rozhodčí: Jílek – Urban, Kotalík.

Diváci: 756

Žižkov: Boháč – Dressler (79. Stožický), Hejný, Bodeček, Bartošák – Bartl, Folprecht (84. Podrazký), Karaduz (70. Mareš), Súkenník – Škoda, Sivrič.

Liberec: Hroššo – Coufal, Karišik, Pimpara, Frýdek – Rybalka, Hušek, Kalitvintsev (65. Delarge), Sackey (46. Pavelka) – Šural, Hadaščok (78. Rabušic).
 

Autoři

Štítky slovan, žižkov, pohár, FC Slovan Liberec, FK Viktoria Žižkov, Ostrava, Česká pošta, Evropská liga UEFA, GD Estoril Praia, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan na Žižkově nezvládl penalty a v poháru brzo končí  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.