Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Babiš čeká kompro od novinářů. Až budete vytvářet fotomontáž milenky, jsem na blondýny, pronesl

Prezidentský kandidát a bývalý premiér Andrej Babiš se na své tiskové konferenci opřel do médií. Řekl, že má signály, že před druhým kolem volby se na něj údajně chystá podraz od Pavlových „spřízněných novinářů“, kteří ho chtějí spojovat s KGB.

Dukla začne play off doma. Musíme bojovat o každý míč, říká trenér Nekola

Vyrovnanou bitvu slibuje čtvrtfinálová série mezi Duklou Liberec a Brnem. Oba týmy totiž po základní části získali shodný počet 39 bodů a o lepší pozici do play off rozhodla lepší vzájemní bilance Dukly. Ta nakonec obsadila čtvrtou příčku a...

 

„Chtěl bych, aby media říkala pravdu, že jsem s STB nikdy nespolupracoval. Třikrát jsem vyhrál soud, Ústavní soud zrušil ten způsob žalování, který fungoval deset let. Teď se údajně chystá, že mě do Maroka poslalo KGB. Takové nesmysly skutečně nedělejte. Byl jsem ten, který se nikdy nesetkal s ruským velvyslancem, nikdy jsem nebyl na recepci v Rusku,“ shrnul v emotivním projevu Andrej Babiš a dodal: „Údajně se chystají ještě nějaké další kompromitace. To, že politická garnitura zneužila mého syna ve volbách 2021, to je neskutečné. I ta mafie, když se zabíjelo, tak rodinu a děti, brala jako svatou. Teď se údajně chystá kompro na naši rodinu. Možná fotomontáže. Pokud budete dělat nějakou fotomontáž, s milenkou, tak nezapomeňte, že jsem na blondýny,“ doplnil bývalý premiér.

Druhé místo za Petrem Pavlem považuje za úspěch. „Mám obrovskou radost. Skutečně jako kandidát hnutí ANO jsem dosáhl famózního výsledku. Dostal jsem o více než 500 tisíc hlasů více, než ve sněmovních volbách. Děkuji voličům, kterým jsem dva dny odpovídal a volili nás. Je to absolutně skvělé. Celý ten výsledek je nečekaný. Dal jsem si plán, postoupit do druhého kola a mít víc hlasů než ANO ve sněmovních volbách. Samozřejmě gratuluji provládnímu kandidátovi Panu Pavlovi a paní Nerudové. Mrzí mě, když jsem považován za zlo. Naší zemi jsem věnoval deset let mého života ve prospěch lidí,“ pronesl Babiš.

Babiš také řekl, že se před druhým kolem nebrání televizním debatám. S Českou televizí má ale špatné zkušenosti, takže o této debatě bude přemýšlet. Před prvním kolem se zůčastnil pouze jediné debaty, kterou pořádala televize Nova.

Babiše v prvním kole prezidentské volby dělilo od Petra Pavla pouhých 30 tisíc hlasů. Do vítěze voleb si také rýpl. V souvislosti s Pavlovou minulostí uvedl, že jediným prezidentem v Evropě, který byl „komunistickým rozvědčíkem“, je ruský prezident Putin.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Faltus

Štítky volby, prezident, přímá volba, volební místnost, Andrej Babiš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Babiš čeká kompro od novinářů. Až budete vytvářet fotomontáž milenky, jsem na blondýny, pronesl  |  Volby  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.