Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

ANKETA: Jak jste spokojeni s nově zvoleným prezidentem Česka?

Novým prezidentem České republiky se stal generál ve výslužbě Petr Pavel. Ve druhém kole voleb jasně porazil šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a získal i více hlasů než například dosluhující prezident Miloš Zeman.

Petr Pavel se tak po Václavu Havlovi, Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi stane čtvrtým českým prezidentem. „V této volbě vyhrály pravda, důstojnost, respekt a pokora," řekl nově zvolený prezident ve svém prvním projevu ve volebním štábu.

Jste spokojeni s nově zvoleným prezidentem České republiky?

Celkem hlasovalo429 čtenářů

Pavel chce uklidnit rozjitřené emoce a opět spojit rozdělenou společnost. „Opravdu to nevnímám tak, že by tady byli poražení a vítězní voliči. Všichni jsme občané, máme jiný názor na řadu věcí, ale to neznamená, že jsme nepřátelé. Jsem připraven komunikovat s každým, kdo bude mít chuť komunikovat, a je mi jedno, jestli je z vládního tábora nebo z opozice. A k tomu chci také otevřít prostor pro všechny občany," prohlásil nový prezident České republiky.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto redakce Drbny

Štítky anketa, spokojenost, prezident, Česko, Petr Pavel, Miloš Zeman, Andrej Babiš, ANO 2011, Václav Havel, Václav Klaus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Jak jste spokojeni s nově zvoleným prezidentem Česka?  |  Volby  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.