Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Policisté hledají svědky nehody z Jablonecké, kde vůz srazil dívku

Liberečtí dopravní policisté hledají svědky nehody, ke které došlo ve středu 20. prosince 2023 na Jablonecké ulici. Osobní vůz se tady střetl s chodkyní. Ta utrpěla lehká zranění.

K nehodě došlo krátce před sedmou hodinou ráno na vyznačeném přechodu. „Ve směru od ulice Dvorská k ulici Broumovská jel řidič osobního vozidla VW Touran, který se na přechodu pro chodce střetl s mladistvou chodkyní, která v tu dobu přecházela od budovy učiliště k tramvajové a autobusové zastávce U Lomu. Došlo ke střetu pravé přední části vozidla s dívkou. Ta následně upadla na chodník,“ popsala Vladimíra Šrýtrová, preventistka liberecké policie.

Dívka utrpěla lehké zranění, avšak účastníci dopravní nehody místo opustili, aniž provedli opatření, která jim ukládá zákon. Z toho důvodu nemohli být podrobeni orientační dechové zkoušce na alkohol a nehoda nemohla být řádně zadokumentována. Dopravní nehodu pak nahlásili až dodatečně.

V souvislosti s objasňováním nehody se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na telefonních číslech: 974 466 254 nebo  974 466 251,“ vyzývá Šrýtrová.

Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a určení míry zavinění ze strany jednotlivých zúčastněných.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky nehoda, svědci, výzva, Liberec

Policisté hledají svědky nehody z Jablonecké, kde vůz srazil dívku  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.