Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Statný jelen skončil nečekaně na projíždějící auto a zmizel v lese

Bez zranění vyvázla pětičlenná posádka vozu ze střetu s mohutným jelenem. Zvíře jim doslova skočilo na vůz, když jeli po silnici protínající les u Košťálova. Poté jelen opět zmizel mezi stromy.

Událost se odehrála před pár dny, kolem 13. hodiny. Jednačtyřicetiletý řidič ve Škodě Yetti jel s kolegy na služební cestu z Košťálova do Semil. Když projížděli po silnici v katastru obce Čikvásky, vyskočil znenadání přímo na jejich vozidlo statný jelen. Částečně vyskočil na čelní sklo a na střechu auta, pak se odrazil a dlouhými skoky se opět vrátil do lesa. Na čelním skle po něm zůstalo prasklina a srst.

Posádka vozidla vyvázla z dramatické situace bez újmy na zdraví mimo jiné i díky šoférovi, který nejel příliš rychle. Škodu na autě jsme odhadli na nejméně 50 000 korun. Podle místních myslivců se Škoda Yeti "utkala" s největší pravděpodobností s desaterákem, který se v této oblasti vyskytuje,“ doplnila k nehodě mluvčí policie Ivana Baláková.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, jelen, auto, Semilsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Statný jelen skončil nečekaně na projíždějící auto a zmizel v lese  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.