Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pátrání po dvou dívkách z Liberce skončilo. Jsou doma

Už druhým dnem se svým rodinám nehlásí dvojice dívek z Liberce. Sabina Kačániová a Michala Hugrová jsou nezvěstné od pondělního rána. Nevíte, kde se dvojice dívek zdržuje? Máte informace o jejich pohybu? Všechny takové informace můžete sdělit policistům na lince 158.

Obě dívky měly v pondělí ráno společně namířeno do základní školy v ulici Švermova. Od svého ranního odchodu z domova jsou svým rodinám nezvěstné. „Obě dívky bydlí v domě na adrese Liberec 10 Švermova 113/6. Školačky pak viděli svědci jen krátce postávat před budovou zmíněné základní školy, odkud odešly neznámo kam a do současné doby o sobě nikomu z blízkých nepodaly žádnou zprávu,“ popsala policejní mluvčí Jana Světlá.

Sabině Kačániové je třináct let, vzhledem však může vypadat starší. Je vysoká 165 až 170 centimetrů, středně silné postavy. Má šedozelené oči a delší, rovné vlasy, odbarvené na blond. Pod rtem vlevo jí zůstala malá jizvička po piercingu a na vnější straně lýtka pravé nohy má tetování s motivem kytary a nápisem „Rock and Roll“ o velikosti 5 centimetrů na 15 centimetrů.

Při odchodu z domova měla na sobě červenou zimní bundu do pasu s kapucí se zapínáním na zip, na nohou měla světle modré legíny napodobující riflovinu. Na nohou měla šedé kotníčkové botasky s bílými tkaničkami a měla sebou černou koženou tašku.

Její kamarádka Michala Hugrová je o rok starší. Její rodina zatím polici žádnou fotku neposkytla. Školačka je 165 centimetrů vysoká, štíhlé postavy. Má hnědé oči a černé, dlouhé, rovné vlasy, které si často vyčesává do drdolu. Naposledy byla viděna v růžové mikině s kapucí s kostkovaným vzorem, ve volných, bílých kalhotech s dalmatinským vzorem. Na nohou měla bílé botasky značky Adidas a měla sebou červenou látkovou tašku se zapínáním na zip. Nemá u sebe žádné doklady a žádné peníze.

PÁTRÁNÍ UKONČENO

Policie ve čtvrtek ráno odvolala pátrání po obou dívkách. "Dívky jsou v pořádku a předány rodičům," potvrdila mluvčí polici Jana Světlá

 

Štítky Liberec, pátrání, rodina, Švermov, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po dvou dívkách z Liberce skončilo. Jsou doma  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.