Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nepropásněte unikátní hudební zážitek Vivaldianno World Tour 2016: City of Mirrors

Do Liberce míří velkolepá hudebně-vizuální show Vivaldianno World Tour 2016: City of Mirrors. V Home Credit Areně odstartuje světová série této unikátní 3D koncertní show, jejíž autoři Michal Dvořák a Tomáš Belko skloubili klasickou barokní hudbu se soudobým zvukem a rockovou energií.

"Na poli geniální hudby Antonia Vivaldiho se schází ti nejlepší interpreti z různých žánrů a nejen mezi klasickou a současnou hudbou, ale i mezi ostatními žánry vzniká krásný hudební most,“ přibližuje základní myšlenku celého projektu Michal Dvořák.

Pod obrazové ztvárnění celého koncertu se podepsal uznávaný japonský výtvarník, režisér a animátor KosukeSugimoto. Velký orchestr klasického i art-rockového obsazení v čele s Jaroslavem Svěceným a s uznávanými zahraničními sólisty je umístěn na pódiu mezi velkoformátové přední a zadní projekce, které společně s propracovaným světelným designem a nejmodernějšími technologiemi umocňují ojedinělý trojrozměrný hudební zážitek.

Projekt Vivaldianno, který samotné tvůrce nepřestává překvapovat vřelostí ohlasů publika, se ve své nejnovější, třetí vývojové fázi Město zrcadel, rozmáchl k opravdu strmému letu s ambicemi velkolepé mezinárodní koncertní show. „Všechny srdečně zvu do liberecké arény, protože to, co jsme s Vivaldiannem v Liberci předvedli doposud, se s novou podobou vůbec nedá srovnat,“ láká Michal Dvořák na koncert, který proběhne v pátek 6. května od 19 hodin v multifunkční HomeCreditAreně. Vstupenky v cenách od 390 Kč jsou k dostání v síti Evstupenka a Ticketpro a při zakoupení vstupenky v hodnotě 990 Kč na pokladnách v areálu HomeCreditAreny získáte CD jako dárek zdarma.

Tisková zpráva

Štítky Michal Dvořák, Liberec, Tomáš Belko, Home Credit Arena, Antonio Vivaldi, Jaroslav Svěcený, barokní hudba, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepropásněte unikátní hudební zážitek Vivaldianno World Tour 2016: City of Mirrors  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.