Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Benátská noc vyvrcholila vystoupením Nightwish

Benátská noc pomalu ale jistě končí. Zhruba patnáct tisíc diváků dorazilo v sobotu večer na vystoupení finské kapely Nightwish, která ozdobila jednadvacátý ročník Benátské noci. Sobotní program čítal dohromady šestadvacet kapel. V neděli pokračuje festival už jen na dvou pódiích, kde se vystřídá patnáct interpretů.

Finské hvězdy festivalu zahrály nejen písně z posledního vydaného alba Imaginaerum. Jejich vystoupení zahájila třeba skladba Dark Chest of Wonders z devět let starého alba Once.

„Nightwish jsme si moc užila. Jejich vystoupení bylo naprosto bezkonkurenční. Naopak od James jsem čekala víc,“ popsala své pocity po sobotním programu Klára Válková, která na festival přijela už posedmé.

Podívejte se také na fotky z pátku

S pochopením fanoušků se příliš nesetkalo zrušení vystoupení Peter Bič Projekt a Skyline. Zatímco slovenské uskupení odřeklo kvůli zdravotním problémům jednoho ze členů, u Skyline podle pořadatelů zklamala dodavatelská firma. V neděli naopak nejspíš nevystoupí ani Žlutý pes.

„Vůbec se mi to nelíbí. Kvůli Skyline jsme si koupila jednodenní lístek. Přijela bych asi i tak, ale rozhodně bych nedala za vstup osm stovek,“ postěžovala si jedna Markéta Netušilová.

Poslední den vystoupí ve vesecké areálu například Věra Špinarová, Buty, Radůza, Pražský výběr, Xindl-X nebo Blue Effect.

Ohodnoťte letošní Benátskou noc známkou jako ve škole

Celkem hlasovalo102 čtenářů

Atmosféra druhého dne Benátské noci

Neděle, 28. července 2013, 11:33

Benátská noc
Benátská noc

Štítky Benátská noc, festival, hudební skupina, Nightwish, Věra Špinarová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benátská noc vyvrcholila vystoupením Nightwish  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.