Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Lyžařská sezona na Ještědu pomalu startuje

Oprašte lyže, na Ještědu na vás čeká dostačujících čtyřicet centimetrů umělého sněhu. I přes nepříliš zimní počasí můžou lyžaři vyrazit od Božího hodu na sjezdovku F10. Podle provozovatele bude od soboty spuštěn provoz také lanových drah Skalka, Nové pláně a Černý vrch a dále bude v provozu vlek Na hřeben z Plání ve Ski areálu Ještěd.

Počasí v nadcházejících dnech rozhodně lyžování nahrávat nemá. Podle meteorologů mají teploty překročit i deset stupňů Celsia. „Mělo by být oblačno až polojasno, ojediněle zataženo nízkou oblačnosti nebo mlhy, místy s mrholením. V sobotu večer může přibývat frontální oblačnosti, ojediněle s deštěm,“ sdělil k sobotní předpovědi David Král z Českého hydrometeorologického ústavu.

O zimě jako z Ladových pohádek si zatím můžete nechat jen zdát. Podle dlouhodobé předpovědi meteorologů teplotní zvraty v nejbližší době nehrozí. V následujících dvou týdnech by ani nemělo výrazně sněžit.

Štítky Ještěd, Černý vrch, David Král, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lyžařská sezona na Ještědu pomalu startuje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.