Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proč byste právě vy měli dorazit na Educa Week 2022?

PR článek

EDUCA WEEK 2022 se kvapem blíží, bude se konat ve dnech 10. až 16. října. Po dobu tohoto týdne bude probíhat nejen v Liberci, ale i v jeho blízkém i dalekém okolí, program zaměřený na vzdělávání a uplatnění na trhu práce. A proč právě vy byste si neměli nechat tento týden ujít?

Jste žákem základní nebo střední školy a rád/a byste se zorientoval/a v nabídkách škol a firem? V tom případě určitě zavítejte na tradiční EDUCA EXPO, největší veletrh škol a firem na severu Čech, kde bude prezentováno více jak 60 středních a vysokých škol a více jak 40 firem a institucí nabízejících pracovní příležitosti.

V případě, že máte doma předškoláka, nenechte si uniknout EDUCA KIDS – zábavně vzdělávací program pro ty nejmenší návštěvníky, jejich rodiny a celé kolektivy mateřských a základních škol. Do programu se zapojilo mnoho významných organizací, které připravily různé aktivity buď za zvýhodněné vstupné, nebo zdarma. Neměli byste minout například ​​zábavné edukativní odpoledne, které si letos opět připravila Technická univerzita v Liberci a bude se konat ve středu 12.10. od 15:00 v budově G vedle Univerzitního náměstí.

A pokud jste z řad odborné či široké veřejnosti, což určitě jste, najdete si své v kategorii EDUCA EVENT, v rámci které bude pořádáno několik odborných přednášek, konferencí a workshopů. Tématem programu EDUCA EVENT je vzdělávání, osobnostní rozvoj a cesta za úspěchem či netradiční témata jako je beseda s PaedDr. Ladislavem Hrzalem, školským ombudsmanem na téma Školský „OCHRÁNCE“ Případy, které se ve školách staly a mohou se stát znovu, která se koná v Krajské vědecké knihovně 13. 10. od 18:00, vstup na besedu je zdarma.

Všichni, kteří by rádi měli po ruce informace z celého EDUCA WEEKU a chtěli by si „prolistovat” nabídky škol a firem, se můžou radovat ze sekce EDUCA ONLINE, která byla zahájena 1. 10. 2022 a zájemcům bude k dispozici až do konce března příštího roku. Součástí online prostředí bude i STUDIO EDUCA, které bude přinášet zprávy a rozhovory se zajímavými hosty.

Kompletní program a registracena EDUCA KIDS najdete na www.educaliberec.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa, educa event, educa week, Liberec, vzdělání, Světová výstava, Česko, Technická univerzita v Liberci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč byste právě vy měli dorazit na Educa Week 2022?  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.