Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žlutý vrtulník zasahoval v Mníšku. Muž utrpěl při manipulaci s hořlavinami těžké popáleniny

S těžkými popáleninami skončil ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady muž z Mníšku, který v kotelně neopatrně manipuloval s hořlavinami. Tři jednotky hasičů k nahlášenému požáru vyjížděli ve středu hodinu po poledni. Až na místě zjistili, že se oheň nikam nerozšířil a nemuseli tak bojovat s plameny.

„Muž utrpěl těžké popáleniny, se kterými ho vrtulník transportoval do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Druhou osobu, která utrpěla lehká poranění, záchranná služba ošetřila a ponechala na místě,“ dodal mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Těžká poranění si měl muž přivodit nešikovnou manipulací s hořlavinami v kotelně. Na místo vyjížděli profesionální hasiči z Liberce a dobrovolníci z Krásné Studánky a Stráže nad Nisou. „Nahlášený požár se ale na místě nepotvrdil, hasiči tak pomáhali s transportem muže do vrtulníku,“ doplnila mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Foto HZSLK

Štítky popálenina, hořlavina, Mníšek nad Hnilcom, Vinohrady, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Liberec, Liberec XXXI-Krásná Studánka, Stráž nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žlutý vrtulník zasahoval v Mníšku. Muž utrpěl při manipulaci s hořlavinami těžké popáleniny  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.