Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nejvyšší soud znovu zrušil rozsudek nad Lukášem Nečesaným

Nejvyšší soud podruhé zrušil rozsudek nad Lukášem Nečesaným, kauzu vrátil Krajskému soudu v Hradci Králové. Informaci České televize potvrdil advokát Nečesaného Oldřich Chudoba. Případ podle něj dostane na stůl nový soudce. Nečesaný dostal 13 let za pokus o vraždu kadeřnice v Hořicích na Jičínsku.

Soud o dovolání rozhodl na konci března. Nečesaný má přerušený výkon trestu, na rozhodnutí čekal na svobodě. Nejvyšší soud už v minulosti jednou nařídil, aby justice Nečesaného kauzu znovu projednala, soudy ale původní rozsudek potvrdily.

Útok v hořickém kadeřnictví se stal v únoru 2013. Pachatel kadeřnici nejméně šestkrát udeřil do hlavy polenem a z peněženky jí ukradl 10 tisíc korun. Vážně poraněnou ženu našel později její syn. Život jí zachránili lékaři, po útoku trpěla výpadkem paměti.

Autoři | Foto Youtube

Štítky Lukáš Nečesaný, Nejvyšší soud České republiky, Oldřich Chudoba, Česká televize, Krajský soud v Hradci Králové, okres Jičín, Hořice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejvyšší soud znovu zrušil rozsudek nad Lukášem Nečesaným  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.