Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Účastníky Malevil Cupu okradl zloděj. Ztratilo se i tohle kolo v hodnotě skoro čtvrt milionu korun

Stává se už takovou tradicí, že na závody, ať cyklistické nebo lyžařské, se společně s účastníky sjíždí také zloději. Nejinak tomu bylo o uplynulém víkendu na Malevil Cupu. Po závodě neznámý zloděj ukradl holandskému páru kola za více než 400 tisíc korun. Do dnešního dne se je nepodařilo najít, potrestání uniká i zloděj.

Ke krádeži došlo v noci ze soboty na neděli. Holandský pár si obě kola, jedno tovární a druhé speciálně sestavené, ve večerních hodinách uzamkl do své dodávky v rekreační osadě Trávník, která leží na východním úpatí Trávnického vrchu asi tři kilometry severovýchodně od Cvikova při silnici do Mařenic.

„V neděli kolem půl sedmé ráno ovšem holandský cyklista zjistil, že jim kola z auta někdo přes noc odcizil. Po luxusních kolech i jejich nových uživatelích nyní policisté intenzivně pátrají. Vzniklá škoda vzhledem k aktuálnímu kurzu činí přibližně 405 tisíc korun,“ shrnula policejní mluvčí Ivana Baláková.

Během chvále tak čtyřicetiletý muž přišel o kolo SW typ EPIC FSR Carbon 29 Frame v černé barvě, které si pořídil za 8 416 eur. Jak vypadalo, vidíte na snímku. Spolu s ním zmizelo kolo Scott Contessa Ascale za zhruba 5 tisíc eur, na kterém jezdila jeho partnerka.

Foto Policie ČR

Štítky Malevil Cup, Trávník, Cvikov, kolo, cyklista, cyklistika, zloděj, krádež, policie, Mařenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Účastníky Malevil Cupu okradl zloděj. Ztratilo se i tohle kolo v hodnotě skoro čtvrt milionu korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.